≡ Menu

Trademark

Koncept, analitički instrumenti i alati Četiri sobe promjene su registrirani i zaštićeni žigom te se ne mogu koristiti bez dozvole.

Zaštita autorskih prava

Autor teorije Četiri sobe promjene je Claes Janssen, Švedski psiholog, istraživač i autor. Sva nematerijalna prava kao što su autorska prava, prava registriranih trgovačkih znakova, komercijalna prava pripadaju Four Rooms of Change Group, Fyrarummaren AB. Zaštićeni su žigovi: 

  • Četiri sobe promjene
  • Organizacijski barometar
  • Fyrarummaren i
  • Förändringens fyra rum

koncepte, tekstove, upitnike i modele koji su zaštićeni žigovi, mogu jedino komercijalno koristiti korisnici koji su certificirirani od strane Fyrarummaren AB ili bilo koji njihov službeni internacionalni distributeri pod uvjetom da čuvaju svoju certifikaciju aktivnom.

Što to znači da su Četiri sobe promjene zaštićene?

Koncept Četiri sobe promjene, uključujući upotrebu njihove teorije, svi modeli i analitički instrumenti su zaštićeni od kršenja, koji se odnose na sve forme komercijalne upotrebe bez pisane dozvole od nositelja prava. Iznimke su certificirani korisnici Četiri sobe promjene koji su nositelji prava i mogu koristiti zaštitne znakove i ostale dijelove koncepta Četiri sobe promjene unutar dogovorenih granica.

Izbjegnite plagijate i kopije

Izbjegnite plagijate. Koristite samo stvari koje koriste ovlašteni korisnici. Ovlašteni korisnici su upoznati s konceptom, iskusni i dio su programa kontrole kvalitete. Također, oni su jedini koji imaju dozvoli koristiti ga.

Ako otkrijete kršenje autorskih prava

Ako čujete ili vidite plagijat, tekstove sličnog izgleda ili bilo kakvu kopiju žaštićenog znaka Četiri sobe promjene, bili bismo vam vrlo zahvalni kada bi nas kontaktirali.